Städdag och städvecka hösten 2014

Dona Samfällighetsförening

Städvecka och Städdag 2014-09-27

Höststädveckan (vecka 39) avslutar vi lördagen den 27 september, då vi har vår gemensamma städdag.

Vi ses i resp. garage kl. 09.00 där garageansvariga kommer att informera om uppdrag som behöver göras. Har du egna funderingar på saker som behöver åtgärdas, kontakta då garageansvarig i ditt garageområde.

Fika för alla finns i klubbhuset mellan klockan 10.30 – 12.00.

Där bör du också signera städdagslistan när du gjort din insats.

De som ej kan medverka vid städdagen, men som utfört städning i området under vecka 39 skall anmäla detta genom att lämna ett meddelande om vad som gjorts och lägga meddelandet i kassörens brevlåda (Skansvägen 5) senast den 28 september.

Med förhoppningar om god uppslutning.

Styrelsen